Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 17 Siječanj 2020 09:37

Izgradnja dijela kanalizacijskog sustava na području Trogira

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Vodoprivreda Split izvodit će radove na izgradnji „IZGRADNJA DIJELA KANALIZACIJSKOG SUSTAVA NA PODRUČJU GRADA TROGIRA“, zbog čega će na dijelu Ulice Put Ribole teći promet uz privremenu regulaciju koja predviđa zatvaranje ulice u dijelu izvođenja radova.

„Dana 20.01.2020. (ponedjeljak) se postavlja privremena prometna regulacija nužna za izvođenje radova na izgradnji dijela kanalizacijskog sustava Grada Trogira. Privremenom regulacijom će se regulirati promet ulicom Put Ribole te sporednih ulica. Promet će u dijelu ulice Put Ribole, a u dijelu izvođenja radova biti onemogućen. Radovi će se odvijati po etapama od 30 m od sjevera ulice prema jugu i svim će objektima biti omogućen prilaz vozilom ili sa sjevera iz ulice Rimski Put i sa juga iz ulice Dr. Ante Starčevića. Svakodnevno će biti omogućen pješački promet, a kroz vikende i promet vozilima kroz cijelu ulicu. Privremena regulacija će trajati do predviđenog završetka radova koji je 03.04.2020.“, kazao je voditelj radova Vedran Vrsalović Carević.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 17 Siječanj 2020 09:45
HomeTROGIRRAZGOVORI UGODNI: Šimun Katalinić povodom šest desetljeća u Odredu izviđača Trogir:„Najviše me veseli rad s mladima“ Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala