Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 15 Siječanj 2020 08:22

Grad Trogir objavio je Javni natječaj za udruge

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

GRAD TROGIR objavio je Javni natječaj / Javni poziv za financiranje Programa /projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarskih djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2020. godinu.

Prijedlozi se dostavljaju na adresu:

Grad Trogir, Trg Ivana Pavla II br.1/II, 21 220 Trogir.

“Javni natječaj/javni poziv za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarske djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir“

“Ne otvarati prije sastanka Povjerenstva za provjeru ispunjavanja (formalnih)propisanih uvjeta Natječaja”

Podnositelji prijedloga programa koji se odnose na djelatnosti Zajednice sportskih udruga Trogir, dostavljaju obrasce sa pripadajućim prilozima na adresu:

Zajednica sportskih udruga Trogir, dr. F. Tuđmana 14, 21220 Trogir.

Vremenski rok za podnošenje prijava je od 15. siječnja do 14. veljače 2020. godine.

Sve informacije o Javnom natječaju/javnom pozivu za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarske djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2020. godinu, kao i potrebne obrasce možete pronaći na službenim web stranicama Grada Trogira www.trogir.hr.

Za sva pitanja možete se obratiti Savjetnici za javne potrebe pri Upravnom odjelu za javne potrebe, opće poslove i imovinu grada - Duški Guina i to putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

HomeTROGIRPrvi dan škole u Trogiru: prvašićima poklon od Grada; učenike i nastavnike posjetila državna tajnica Ministarstava znanosti i obrazovanja Branka Ramljak Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala