Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 18 Prosinac 2019 07:23

Grad Trogir: JAVNI POZIV za dodjelu poticajnih sredstava

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Potpore se odobravaju za poboljšanje uvjeta rada, uređenje i opremanje radionice/poslovnog prostora, nabavku alata, opreme, inventara, edukaciju i stručno osposobljavanje zaposlenih, marketinške i promotivne aktivnosti. Potpore se dodjeljuju za pokriće dijela troškova, u visini do 70 posto troškova ulaganja, a najviše do iznosa od 15.000 kuna godišnje po pojedinom korisniku. Javni poziv otvoren je do 24. prosinca.

Grad Trogir objavljuje JAVNI POZIV za dodjelu poticajnih sredstava – potpora za žene, mlade i poduzetnike početnike na području Grada Trogira za 2019. godinu.

Predmet javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava – potpora za žene, mlade i poduzetnike početnike na području Grada Trogira za 2019. potpore su namijenjene obrtnicima, te mikro, malim i srednjim trgovačkim društvima, koji imaju sjedište obrta / trgovačkog društva na području Grada Trogira, i koji ispunjavaju određene uvjete. 

Potpore se dodjeljuju za pokriće dijela troškova za aktivnosti, u visini do 70 % troškova izvršenog ulaganja, a najviše do iznosa od 15.000,00 kn godišnje po pojedinom korisniku. 

Zahtjev za dodjelu potpore podnosi se na propisanom obrascu „Zahtjev za dodjelu potpora za žene, mlade i poduzetnike početnike – ŽMPP“ s pripadajućom dokumentacijom, i to osobno na protokol Grada Trogira ili putem pošte na adresu: Grad Trogir, Upravni odjel za javne potrebe, opće poslove i imovinu grada, Trg Ivana Pavla II br. 1, 21220 Trogir.

Javni poziv otvoren je do utorka, 24. prosinca 2019. godine. Kontakt osoba za sve dodatne informacije po ovom Javnom pozivu je gosp. Ante Buble, tel.: 021/ 400-830, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija potraži na: 

https://www.trogir.hr/GradTrogir/pozivi/190-pozivi-aktivno/3609-javni-poziv-za-dodjelu-poticajnih-sredstava-potpora-za-zene-mlade-i-poduzetnike-pocetnike-na-podrucju-grada-trogira-za-2019-godinu

 

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 18 Prosinac 2019 07:27
HomeTROGIRGDCK Trogir obilježio Međunarodni dan volontera Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala