Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 29 Studeni 2019 11:47

Zimska adventura u Trogiru: Jura Stublić, Frajle, zvijezde “A strane”, a za doček pjeva Marko Pecotić!

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Jutarnji program rezerviran je za najmlađe i prepun raznih predstava, bajkaonica, facepaintinga, radionica...

Treća po redu Zimska adventura u Trogiru službeno započinje u srijedu, 4. prosinca humanitarnom feštom "Kad se male ruke slože" na Maloj pjaci, a bit će to samo uvertira u niz događanja, koncerata, igraonica, izložbi, predstavljanja knjiga, gastro prezentacija i predstava koje će se u srcu trogirske gradske jezgre odvijati sve do 5. siječnja 2020.

Zimska adventura postaje lijepa tradicija u Radovanovom gradu, događaj koji donese puno živosti u grad i tijekom zime.

"Vjerujem da smo programom ove godine ljestvicu dignuli još malo više. Imali smo velik odaziv sjajne reakcije ljudi u prve dvije godine i to je znak da je ovakav događaj bio jako potreban Trogiru, a dolazili su nam i posjetitelji iz drugih gradova iz okolice što je pokazatelj da smo pogodili s odabirom izvođača", istaknuo je zamjenik gradonačelnika Viktor Novak.

I ove godine jutarnji i popodnevni sati rezervirani su za najmlađe, 6. prosinca doček je Sv. Nikole, a narednih mjesec dana bit će tu bajkaonice, facepainting, radionice, predstave...

"Što se tiče večernjeg programa, 6. prosinca otvaraju ga zvijezde "A strane", sjajni Matija Cvek kojemu će se pridružiti Vjeko i Eni. U narednim danima slijede koncerti Klape Iskon, Amela Ćurića, Frajli, Sandija, Jure Stublića i Filma... Na Staru godinu imamo i jutarnji doček za koji su zaduženi naši Trogirski kanti, a u novu godinu uvest će nas Marko Pecotić", rekao je Novak.

Detaljan raspored Zimske adventure može se vidjeti OVDJE.

Poslijednja izmjena dana Petak, 29 Studeni 2019 12:18
HomeTROGIRZimska adventura u Trogiru: Jura Stublić, Frajle, zvijezde “A strane”, a za doček pjeva Marko Pecotić! Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala