Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Subota, 03 Svibanj 2014 19:05

Aurora, sretan ti 23. rođendan

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U petak, 02. svibnja, Aurora je organizirala proslavu svog 23. rođendana ugostivši poznatu grupu S.A.R.S.. Usprkos lošim vremenskim uvjetima, broj fanova koji je došao poslušati popularni beogradski bend ispunio je primoštensku diskoteku.

Koncert je počeo izvođenjem jedne nove pjesme a nastvio se svirajući popularne uspješnice s prošlih albuma (Ana, Mir i ljubav …). Energični S.A.R.S., vrlo lako je animirao publiku koja je fanatično slijedila ritmove i tekstove pjesama. Izvođenjem starih hitova te pjesama sa novog albuma (Ikone pop kulture), S.A.R.S. je doveo koncert do vrhunca svirajući Perspektivu, pjesmu zarazne melodije proročkog teksta. Na kraju skoro dvosatne svirke, grupa je izašla na bis i svirajući svoju prvi hit, Buđav lebac, privela koncert kraju.

Tijekom koncerta frontmen Žare se zahvalio svima koji su došli te ih je pozvao da s interneta preuzmu novi album. Album možete skinuti na stranicama samog benda. http://sarsbend.com/diskografija/

Ovim koncertom S.A.R.S. je, još jednom pokazao svoju kvalitetu i populanost a ljubiteljima dobre glazbe ostaje nada kako će organizator imati sluha za organizaciju još ovakvih, dobrih i kvalitetnih, svirki."

 

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 04 Svibanj 2014 18:42
HomeZABAVAAnsambl Lado najavljuje spektakularni nastup u Spaladium Areni Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala