Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 24 Listopad 2019 10:13

Advent u Marini u periodu od 01. prosinca do 08. siječnja

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Općina Marina raspisuje javni poziv za besplatno korištenje javno prometne površine u naselju Marina (ispred crkve Sv. Ivana) prigodom organizacije manifestacije „Advent u Marini“ u periodu od 01. prosinca 2019. do 08. siječnja 2020. 

Pravo javljanja na ovaj javni poziv imaju sve zainteresirane osobe koje će u adventskim kućicama (koje zainteresirani nabavljaju o vlastitom trošku) obavljati prodaju slastica, ukrasa, te druge hrane i artikala prigodnih za božićne i novogodišnje blagdane.

Dekoraciju adventskih kućica obavljaju sami korisnici s tim da nije dozvoljeno postavljanje nikakvih mreža, ograda i sličnih naprava bez suglasnosti nadležnog tijela u Općini Marina. Svu eventualnu štetu nastalu na javno prometnoj površini snosi korisnik iste. Radno vrijeme na javnoprometnoj površini određuje se u vremenu od 09:00 do 00:00 sati. 

Pisani zahtjev mora sadržavati ime i prezime, odnosno naziv podnositelja zahtjeva, OIB i točnu adresu podnositelja zahtjeva, broj telefona/mobitela. Zahtjev se podnosi zaključno s danom 04. studenog 2019. do 12:00 sati u zatvorenoj omotnici na adresu: Ante Rudana 47, 21222 Marina s naznakom za javni poziv „Advent u Marini“. 

Ostale pojedinosti javnog poziva potražite na službenim stranicama Općine Marina. 

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 24 Listopad 2019 10:17
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala