Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 11 Rujan 2019 07:33

Rekonstrukcija ULICE PUT DRAGULINA

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U sklopu Programa gradnje i rekonstrukcije objekata i uređenja komunalne infrastrukture u Gradu Trogiru za razdoblje 2019. planira se rekonstrukcija odnosno izgradnja dionice ulice Put Dragulina (od spoj s ulicom Put Mulina do spoj s ulicom Put Kapelice, faza 1. i 2.), ukupne duljine 224 m.

Izgradnjom odnosno rekonstrukcijom ove ulice u cijeloj dužini će se osigurati komunikacija vozila i pješaka na predmetnom području grada Trogira. Komunalna infrastruktura je dijelom riješena u postojećoj prometnici (vodovod, kanalizacija, telekomunikacije). Nogostupi će se izvesti s izdignutim rubnjacima, širine 1,60 m (minimalno 1,20 m) u dvosmjernom dijelu prometnice, te širine 2,00 m u jednosmjernom dijelu prometnice. 

„Obzirom da se za nekoliko dana kreće u rekonstrukciju trogirske ulice Put Dragulina, ovim putem molimo stanare da nam što prije dostave kopije prometnih dozvola, kao i kopiju osobnih iskaznica, kako bi im mogli osigurati parking mjesta. Navedeno dostavite u sobu broj 2. u prizemlju zgrade Trogir Holdinga - Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i investicije, radnim danima od 7 do 15 sati“, poručili su iz ovog gradskog odjela.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 12 Rujan 2019 09:50
HomeTROGIRTrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala