Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\pauk2404
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/pauk2404
Ponedjeljak, 28 Travanj 2014 10:21

Pauk ponovno u službi

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Trogirski pauk opet na ulicama vreba vozače koji ne poštuju prometne propise. Proveli smo neko vrijeme sa službenicima pauka, koji su nam rekli da u prosjeku, dnevno, premjeste 10- tak automobila u jednoj smjeni. Također dodaju i da su stranci puno neoprezniji u parkiranju i ponašanju u prometu od domaćih vozača.

- Naravno da neugodnih situacija uvijek ima, to je svakodnevno u ovom poslu, ali ljudi brzo shvate da su pogriješili i jedino što im preostaje je da plate kaznu i drugi put više pripaze na prometne znakove kad parkiraju svoje automobile, kažu nam djelatnici pauk službe.

Najviše posla djelatnici na pauk vozilu imaju u staroj gradskoj jezgri, točnije na Fortinu. Svima je poznato kakav prometni kaos zadnjih tjedana tamo vlada, tako da ni domaćini, ali ni strani turisti ne znaju zapravo smiju li ili ne parkirati svoja vozila na Fortinu.

Djelatnici koji rade na naplati kazni, kako kažu, većih problema sa ljutitim vozačima nemaju. Strani turisti, uglavnom su svjesni svoje pogreške te bez problema plate kaznu i za prometni prekršaj i za premještanje vozila, što u konačnici iznosi nekih sedamsto kuna.

{gallery}pauk2404{/gallery}

HomeTROGIRAutoškola POU Trogir od nedavno ima vlastiti poligon Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala