Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 23 Kolovoz 2019 12:40

Dječji zbor Trogir na prijemu kod gradonačelnika

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Uoči Dječjeg festivala „Mali Trogir“, koji će se u nedjelju održati u kuli Kamerlengo, gradonačelnik Ante Bilić sa zamjenicima Ružom Kovačević Bilić i Viktorom Novakom primio je u petak članove Dječjeg zbora Trogir. Tim povodom je njima i maestru Jovici Škari čestitao na dosadašnjem djelovanju i poželio puno uspjeha na predstojećem festivalu. 

-Posebno mi je zadovoljstvo što smo uoči Dječjeg festivala primili male članove zbora. Zahvalio bi svima koji djeluju pri njemu, a posebice  maestru Jovici Škari na nesebičnom radu s najmlađima. Grad  je bio i bit će im potpora te će u skladu sa svojim mogućnostima i nadalje pomagati  svim kulturnim i sportskim  udrugama koje okupljaju mlade. To je ono što je potrebno ovom gradu , istaknuo je gradonačelnik Bilić.

-Zahvaljujem se gradonačelniku i njegovim suradnicima na prijemu  našeg zbora jer to za djecu predstavlja veliku čast i zadovoljstvo i  ostat će im u trajnom sjećanju, poručio je maestro Škaro zahvalivši se Gradu Trogiru na pokroviteljstvu, Turističkoj zajednici grada Trogira na suorganizaciji te svima koji su omogućili da se festival „Mali Trogir“ uspješno organizira.   

Podsjećamo, Dječji festival ''Mali Trogir'' održat će se u kuli  Kamerlengo u nedjelju, 25. kolovoza  s početkom u 20:15 sati.

Nastupaju: Karla Golubčić, Dora Dumičić Halbarth, Jan Maetić, Lucija Čović, Kiara Bezić, Nikola Pavičin, Gabriela i Ana Buble, Dino Ružić, Ana Ivančev, Dora Džalo, Karla Čorić, Tma Penić, Mirna Guina, Marija Bosančić, Toma Marović, Grupa Biseri, Rino Goleš, Marko Marić Banje, Filip Jurić, Dječji zbor Bijački Slavuji, Segetske Mažoretkinje, Dance Crew United, Cheerleading Klub Sedmi vjetar, Cheerleading Klub Noa, Plesni studio Sirena, Dječji vrtić Kaštela, Kaštelansko dječje kazalište Škatula.

FOTO: IRM

Poslijednja izmjena dana Petak, 23 Kolovoz 2019 12:47
HomeTROGIRDobre Vile u posjetu stanovnicima Drvenika Malog Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala