Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 21 Kolovoz 2019 12:43

Treće izdanje utrke "Hileja" Marina - Dječja utrka ĐIR 2 km

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Treće izdanje utrke "Hileja" Marina Trail ovog puta održat će se dana 07. rujna 2019. godine.

Sudjelovanjem na utrci „Hileja Marina trail 2019“ proći ćete krajevima Općine Marina, uživajući u netaknutoj prirodi. Sa staza se pružaju pogledi na Marinski zaljev, Seget Vranjicu, Trogir, Čiovo, Viniški zaljev, Drvenik Veliki, Drvenik Mali, Brač, Hvar, Šoltu i Vis. Svaki sudionik utrke osjetit će što to znači „lomiti ćoše“ na uskim, brdovitim, krševitim i zavojitim stazama koje krasu općinu Marina. Staze obilježavaju šumski put, kamenjar, brnistra, maslinici, zavojite i strme makadamske staze. Ali, prije svega, predivan krajolik koji će ostaviti neizbrisiv trag u svakom sudioniku utrke.

POZIV VOLONTERIMA / Pozivaju se sve punoljetne, vedre i pozitivne osobe s područja Marine i okolice da se uključe kao volonteri u rad organizacije utrke Hileja Marina Trail 2019. 

U sklopu utrke "HILEJA" MARINA TRAIL 2019. organizira se i dječja utrka "Đir" dužine 2 km. Trči se od Kule do kraja plaže (prema istoku) i nazad do Kule. Utrka ĐIR bit će podijeljena u dvije kategorije, 1. - 4. razred i 5. - 8. razred. Svi sudionici utrke „Đir“ dobivaju zahvalnicu dok prva tri mjesta u svakoj kategoriji m/ž dobivaju poklon pakete sponzora. Prijave djece se mogu napraviti putem ovog online obrasca, u uredu Turističke zajednice u Marini te na zapisničkom stolu na dan utrke 07. rujna do 10:00 sati. Svaki roditelj dužan je za svoje dijete potpisati Izjavu o suglasnosti za sudjelovanje na utrci. Iste će biti dostupne na zapisničkom stolu.

 

HomeSPORTMlade trogirske rukometašice odlične u Celju Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala