Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 25 Travanj 2014 07:45

Svjetski dan plesa u Splitu

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Povodom Svjetskog dana plesa, Centar plesa Split ŠC Gripe (bivši Masters) otvara vrata organizirajući besplatne radionice za čak 14 plesova! 

Svjetski dan plesa slavi se od 1982. godine 29. travnja i širom svijeta čitaju se međunarodne i nacionalne poruke ljudi neraskidivo vezanih uz ples. UNESCO-ov Međunarodni odbor za ples Međunarodnog kazališnog instituta za ples ITI pokrenuo je ovu inicijativu, a izabrao je dan rođenja začetnika modernog baleta i jednoga od najvećih plesnih reformatora Jeana Georgesa Noverrea za Svjetski dan plesa.Osnovna ideja tog dana je podsjećanje javnosti na ples kao umjetnički oblik izražavanja te uživanje u njegovoj univerzalnosti koja prevladava sve političke, kulturne i etičke prepreke.

Splitski Centar plesa je najveća plesna institucija u Hrvatskoj u kojoj se podučava čak 14 plesova, te je ovo prilika da isprobate jedan ili nekoliko plesova u nedjelju i ako se odlučite, pridružite se i proplešite do ljeta!

Plesovi u paru su: Salsa, Tango, Standard i Latin društveni plesovi (samba, rumba, chachacha, discofox, foxtrot, bečki, engleski, polka, jive, mazurka), Kizomba, ChaChaCha i Bachata.

Osim plesova u paru tu su i plesovi za dame i djecu: Reggaeton, Orijentalni plesovi (Trbušni, Bollywood, Indijski, Tribal), HipHop, plesni vrtić, Showdance, MTV dance,  Jazz dance, i naravno Zumba fitness da do ljeta uskočite u svoju najbolju formu!

 

NEDJELJA 27.4.2014

CENTAR PLESA ŠC GRIPE

BESPLATNE POČETNE RADIONICE 15-22h

 

PRIJAVE:

Isključivo ONLINE na linku: 

http://www.centarplesa.hr/upisi 

 

KLIKNI OVDJE ZA FACEBOOK EVENT I VIDI TKO JOŠ DOLAZI:

https://www.facebook.com/events/1437119349868136/

HomeZABAVAIspričaj vic i osvoji 300 kuna Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala