Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 22 Travanj 2014 07:48

SuperUho festival u Šibeniku

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Od 3. do 5. kolovoza u Šibeniku, na 10 minuta hoda od katedrale Sv. Jakova, održat će se prvo izdanje SuperUho Festivala, orijentiranog na aktualnu međunarodnu glazbenu scenu.

SuperUho Festival, po ugledu na starijeg brata Žedno uho, zadržat će prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi, pa možete očekivati bendove na autentičnoj i intimnoj lokacija festivala uz samo more...

U sklopu festivala bit će organiziran i kamp ograničenog kapaciteta, a u radijusu 100 metara od središta kampa nalazit će se glavna pozornica, uređena plaža s popratnim sportskim i zabavnim sadržajima te parkiralište velikog kapaciteta. Informacije o cijeni kamp mjesta i ostalih usluga bit će poznate uskoro.

Prodaja 220 promotivnih festivalskih ulaznica po cijeni od 220 kuna kreće u subotu 19. travnja u sklopu obilježavanja svjetskog dana prodavaonica ploča, Record Store Day, na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Music Shop i klubu Azimut u Šibeniku, te Dirty Old Shop i glazbena knjižara Rockmark u Zagrebu.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 220 kuna prodavat će se zaključno s 24. travnjom ili do isteka zaliha, nakon čega od petka 25. travnja u prodaju kreće drugi ograničen paket ulaznica po također promotivnoj cijeni od 250 kuna.

S obzirom na ograničeni kapacitet same festivalske lokacije broj svih promotivnih pakate ulaznica je jako ograničen.

HomeZABAVATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala