Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 04 Lipanj 2019 07:55

AUDIO: Poslušajte pitanja i odgovore s aktualnog sata 19. sjednice Gradskog vijeća Grada Trogira

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Kako je to već uobičajeno, 19. sjednici Gradskog vijeća prethodio je aktualni sat na kojem su vijećnici postavljali pitanja gradonačelniku i zamjenicima.

Prvi je za govornicu izašao Ivan Bašić(HDZ) kojeg je zanimalo koliko je plaćena „rupa“ u Parku prijateljstva?Damir Zaradić(HSP) upitao je gradonačelnika koliko je zaposlenih u gradskoj upravi i pripadajućim društvima i ustanovama danas i koliko ih je bilo kad je stupio na dužnost te koliko grad naplaćuje od mjenjačnice koja se nalazi u prostoru koji je jedna turistička agencija unajmila od Grada?


Alen Penasa (HDZ) upitao je može li Grad osigurati sredstva za kupnju udžbenika za djecu s posebnim potrebama te što je s službenikom Matom Čajkušićem koji je tužio Grad zbog nezakonitog otkaza?


Ivica Baturina (HDZ) upozorio je na komunalni nered, neuređene plaže, nepokošenu travu, otpad koji se ne kupi a sve u vremenu kada je sezona već počela te je upitao gradonačelnika jeli zadovoljan s pripremom turističke sezone uz napomenu da Grad Trogir već duže vrijeme nema direktora turističke zajednice?


Tonči Barada(HSU) upitao je gradonačelnika jeli dogovorena sanacija Foše i u kojoj je fazi izrada projektne dokumentacije za povlačenje novca iz EU fondova za rješavanje pitanja vodoopskrbe na Drvenicima?


Marko Hrsto(HDZ) pitao je kad će se konačno počet s priključcima na kanalizacijsku mrežu i koliko Grad naplati komunalnog doprinosa i parkinga i koliko se tih sredstava ponovno vrati u Grad Trogir?


Dubravko Škokić(SDP) upitao je dogradonačelnicu gdje je zapelo s projektom obnove javnih česmi što je bilo najavljeno te je gradonačelnika pitao što je s projektom vrtića na Balancanama?


Za kraj aktualnog sata za govornicu je izašao predsjednik Gradskog vijeća Ante Piteša(Nez.) koji je pitao što je s popisom gradske imovine te je također  upozorio na komunalne probleme i probleme u škveru.


Poslijednja izmjena dana Utorak, 04 Lipanj 2019 07:59
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala