Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 07 Svibanj 2019 11:03

Udruženje obrtnika Trogir za svoje članove organizira seminar na temu kontrolinga

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Udruženje obrtnika Trogir za svoje članove, obrtnike organizira besplatni seminar-radionicu na temu „Kontroling u funkciji stvaranja dodanih vrijednosti u poslovanju obrtnika“ u prostorijama Udruženja obrtnika Trogir, Ulica dr. Franje Tuđmana 26.

Seminar će se održati  u srijedu, 15. svibnja s početkom u 9 sati. 

Na zanimljiv, jasan i razumljiv način, a uz primjere iz prakse svaki sudionik moći će dobiti nove spoznaje za poboljšanje pristupa u poduzetničkim aktivnostima. 

Prijave se zaprimaju do 12. svibnja,  odnosno do popunjenja raspoloživih mjesta, a možete se prijaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 021 884 452.  

-Svi smo svjedoci kako u obrtima danas ima mnogo zakona i pravilnika zbog čega se naš posao počeo sustavno komplicirati. Moramo se baviti vođenjem, upravljanjem i papirologijom što pred nas stavlja razne izazove. Došli smo do zaključka da bi trebali organizirati radionice za naše članove, a ova prva govori o uvođenju kontrolinga, kako ga primijeniti u našim obrtima i što dobivamo s tim, kazala je  predsjednica  Udruženja obrtnika Marija Hell.

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 07 Svibanj 2019 11:31
HomeTROGIROdržano 21. natjecanje mladih Gradskog društva Crvenog križa Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala