Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 06 Svibanj 2019 08:40

SDP-HNS-HSU-HL osvojili šest od osam mjesnih odbora u Trogiru

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Koalicija SDP-HNS-HSU-Hrvatski laburisti - stranka rada osvojila je šest od osam trogirskih mjesnih odbora na izborima održanima u nedjelju.

Koaliciji koja je na vlasti i u Gradu pripali su mjesni odbori: Travarica, Čiovo, Grad, Arbanija, Drvenik Veliki i Drvenik Mali, a ukupno su im građani dali 1329 glasova, odnosno 56 posto.

Mjesni odbori Plano i Mastrinka/Žedno pripali su HDZ-u koji je ukupno dobio 859 glasova. Nezavisna lista Gorana Piteše dobila je 205 glasova odnosno dva vijećnika u MO Travarica, a Kandidacijska lista grupe građana Ante Klarića dobila je 31 glas odnosno jednog vijećnika u MO Arbanija. 

Ante Bilić: „Građani su prepoznali naš trud i rad“

Neslužbeno, koalicija SDP-HNS-HSU-HL imat će 28, HDZ 19, a nezavisne liste 3 vijećnika. Ukupno su na ovim izborima bila 2392 važeća listića.

- Građani su prepoznali trud i rad ljudi naših lista u protekle četiri godine i opet su nam ukazali povjerenje. Hvala im na tome. Grad nastavlja s dobrom suradnjom i komunikacijom s mjesnim odborima kao i do sada. Predložili su niz stvarno kvalitetnih projekata koje ćemo im pomoći realizirati - istaknuo je trogirski gradonačelnik i predsjednik gradskog ogranka SDP-a Ante Bilić.

 

HomePOLITIKAGradsko vijeće odlučuje o visini paušalnog poreza po krevetu Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala