Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 27 Prosinac 2018 11:37

Tematska sjednica Gradskog vijeća Grada Trogira bez kvoruma

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Na dnevnom redu 16. tematske sjednice Gradskog vijeća Grada Trogira sazvane za četvrtak, 27. prosinca bilo je poslovanje trgovačkih društava Trogir holdinga i Dobrića.

Sjednica je završila u vrlo kratkom roku budući da su vijećnici vladajuće koalicije SDP, HNS i HSU napustili sjednicu. 

Napuštanje sjednice komentirao je predsjednik kluba vijećnika spomenute koalicije Dubravko Škokić: „Prije mjesec dana je bila sjednica gdje smo raspravljali o svim gradskim ustanovama i naravno o Trogir holdingu. Dalo se iscrpno izvješće i smatramo da je ovo danas farsa HDZ-a i njihove koalicije. Ne vidimo svrhu ovome. Predsjednik Uprave Božidar Miše je i tada bio detaljan i slobodan za sva pitanja, kada su svi imali priliku dobiti odgovore."  

Predsjednik kluba vijećnika HDZ-a i HSP-a Marko Hrsto je izjavio: „Ovo je nečuveno da vijećnici vladajuće koalicije napuste tematsku sjednicu na kojoj se raspravlja o Trogir holdingu i Dobriću koji se trebaju fuzirati. Smatramo da ima jako puno problema u poslovanju te ćemo iskoristiti sva naša zakonska prava i poslovničke odredbe da zatražimo ponovo održavanje tematske sjednice na ovu temu.„ 

Podsjećamo kako je oporbena koalicija napustila prethodnu sjednicu kada je na Dnevni red došla točka o stanju u Trogir holdingu i Dobriću. 

-Nakon što je prošli put održana tematska sjednica o stanju u Trogir holdingu i Dobriću vladajuća koalicija je odlučila da ne želi ponovo slušati isto, da ne žele sudjelovati u farsi i traženju problema tamo gdje ih nema. Drago mi je da je proces pripajanja ove dvije firme pri kraju, da firma ide u dobrom smjeru i da radimo na tome da podignemo nivo komunalne usluge u Trogiru, a  ova sitna politikantstva ostavimo za neka druga vremena, jasan je gradonačelnik Ante Bilić.  

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 27 Prosinac 2018 11:54
HomePOLITIKAGradsko vijeće odlučuje o visini paušalnog poreza po krevetu Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala