Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 14 Studeni 2018 11:12

Učenici zatvaraju cestu ispred OŠ Majstora Radovana

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

15.11.2018.g. u četvrtak u vremenu od 10:30-12:30h bit će zatvorena ulica dr. Franje Tuđmana, ispred osnovne škole Majstora Radovana.

Projektna aktivnost „Trogir - grad sretnih ulica“ održati će se u četvrtak, 15. 11. 2018., s početkom u 10:30 sati  u Ulici dr. F. Tuđmana, ispred Osnovne škole Majstora Radovana u Trogiru. Nositelj projekta „Ca je covik!?“, u sklopu kojeg će se održati navedena projektna aktivnost  je Osnovna škola Majstora Radovana, a partneri u ovom projektu su Grad Trogir i Služba za mentalno zdravlje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ.

U održavanju projektne aktivnosti sudjelovat će učenici drugog i trećeg razreda sa svojim učiteljicama, koji će crtati po cesti kredama u boji. Aktivnost će se održati u suradnji s Policijskom postajom Trogir jer će prometni policajci zatvoriti navedenu ulicu kako bi učenici mogli crtati u sigurnim uvjetima. Na ovaj simbolični način obilježava se Mjesec borbe protiv alkoholizma i drugih ovisnosti te se ukazuje na alkoholizam kao javnozdravstveni problem.  

 

HomeTROGIRDevedeset godina od pronalaska Kairosa (1928. - 2018.) Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala