Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 03 Listopad 2018 10:56

Radionice "MAŠTOSTABLO" u Muzeju grada Trogira

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Jesen je i pravo je vrijeme za tematske, jesenske pedagoške radionice u Muzeju grada Trogira!

One će se, pod naslovom "Maštostablo" i pod vodstvom muzejske pedagoginje Goranke Tomaš, odvijati u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira u utorak, 9. 10. 2018. u 16:00 sati te u srijedu 10. 10. 2018. u 9:00 sati. Cijena radionice je 20,00 kuna, a sav materijal za rad je osiguran. Prijave su obavezne, a zaprimaju se na tel. 881 406 (birati 6), mob. 099 670 7159 ili e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

"Stigla nam je jesen - godišnje doba puno boja, mirisa i okusa. Ravnodnevnica je odradila svoje, noći postaju duže, a dani kraći, pripremamo se za zimu, barem nekada jesmo - u ona vremena kada je svaka kuća spremala zimnicu i kada su ulice mirisale na svakom koraku... 

Grožđe se pobralo, vino se učinilo, sada čekamo masline... Svako godišnje doba nosi svoje radosti; jesen nosi boje i kolorizam jednom riječju toplinu. Ovo godišnje doba na prostorima srednje Dalmacije ipak, uglavnom ostaje zeleno. No, uvijek možemo maštati i sanjati o nekom narančastom, žutom, crvenom i smeđem stablu, onom jesenskom i veličanstvenom kojem priroda podari čitav spektar toplih tonova. Na predstojećim jesenskim radionicama u Muzeju grada Trogira slikat ćemo stablo i poigrati se s toplim, ali i hladnim bojama. Pridružite nam se, likovnost je zagarantirana!, poručuje voditeljica radionica Goranka Tomaš.

 

 

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 03 Listopad 2018 11:12
HomeKULTURARadionice "MAŠTOSTABLO" u Muzeju grada Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala