Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 08 Travanj 2014 09:05

Vuco: što je veća kriza, meni je bolje

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Siniša Vuco nedavno je održao koncert u Trogiru, a tamo ga je posjetila ekipa RTL-a koja je s njim odradila kratki intervju. Vuco je bio posebno raspoložen pa je održao još jedan svoj show, a na pitanje kako komentira toliki broj fanova, pjevač je rekao: "Ja sam veći od ove zemlje. Ja cijelu Hrvatsku stavim u mali džep, shvaćaš me, evo hoćete staviti – ma popišam se po ovoj državi, manja je od mog k....!"

Osvrnuo se i na financijsku krizu koja mu, tvrdi on, ide na ruku: "Mogu vam reći, što je veća kriza, meni je bolje, ja bolje zarađujem. Zašto? Brate, kad je veća kriza da si ti sad gazda diska – daj ovdje 4-5 najboljih. Znači kriza super - što je veća, meni džepovi puniji, hvala lijepo".

Dodao je i kako ne namjerava, kao njegove kolege, sniziti cijenu nastupa: "Apsolutno nisam jeftin pjevač, nego sam poprilično skup. Zato što koncerata što manje, a što više da ih naplatim, jer sam već malo ostario – nemam ja puno godina, imam 42 godine, ali imam osjećaj da imam 980 kao tri prosječne kornjače".

Naravno, morao se osvrnuti i na svoje obožavatelje koji se nazivaju Apostolima: "Ima ih preko 100.000, ja da hoću, mogu da osvojim paravojne formacije, ja brate napravim puč veći nego u Ukrajini, samo nemam vremena"

Komentirao je i nastup na kojem je publika iz šatora Jelene Rozge prešla u njegov: "Siniša Vuco 23 godine je u vrhu, uvijek se tu šuljam i pojedem ih za doručak, evo pobijedio sam najbolju, jedna ulaznica, lijevo njen šator, desno moj – ja 4 tisuće, ona je imala tisuću i pol do dvije, ali kad sam ja počeo pjevati, otišlo kod mene opet onih par stotina".

Najavio je i novi spot u kojem će se pojaviti Nives Celzijus, a za kraj je zaključio: "Svi su dobri, ali ja sam stvarno najbolji jer ja pišem sebi pjesme, tekstove, glazbu i aranžmane. To je moj jedini grijeh".

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeZABAVAVuco: što je veća kriza, meni je bolje Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala