Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 12 Lipanj 2018 19:57

Međunarodni glazbeni događaji ostaju u The Gardenu u Tisnom

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon nove odluke Općinskog vijeća Tisno, kojom se poništava ranije donesena dozvola za rad i prekoračenje razine buke beach baru Vortex, domaćin lokacije The Garden Resort, Nick Colgan, je istaknuo da će se međunarodni događaji okupljeni na lokaciji nastaviti održavati u Tisnom. 

“Ja osobno i promotori događaja s kojima radimo u Tisnom (Love International, Hospitality On The Beach, Suncebeat, Soundwave, Defected i Dekmantel) zahvaljujemo svim stanovnicima Tisnog, restoranima i poslovnim objektima na njihovoj kontinuiranoj potpori i želji da ostanemo u mjestu. Važno je za sve koji su uključeni u cijelu priču da nam je dozvoljeno raditi naš posao normalno i odgovorno. Već imamo ugovor za lokaciju koji traje do kraja sezone 2019. godine, a sada ćemo početi pregovore kako bi ugovor produžili po treći puta. Sretni smo i uvijek smo bili sretni u Tisnom i želimo nastaviti s radom u budućnosti i privlačiti sve više posjetitelja iz godine u godinu.”

Ovog ljeta The Garden Resort u Tisnom će ugostiti šest glazbenih događaja koji će trajati od kraja lipnja do kraja kolovoza. 

 

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 12 Lipanj 2018 20:03

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeZABAVATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala