Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Nedjelja, 11 Veljača 2018 19:58

FOTO: Spektakularna povorka Velikih maškara

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Karnevalske grupe Trogira i Kaštela prodefilirale su 11. veljače gradom Trogirom i zaustavile se na Trgu Ivana Pavla II. 

Povorku su uz meštra o`maškara Tonća Baradu predvodili Segetske mažoretkinje, Narodna glazba Trogir i kraljica u kočiji, a nakon što su izazvali salve smijeha,  druženje se nastavilo na trgu uz pjesmu i ples. 

Zamjenici gradonačelnika Antoanetta i Fritz  Garagnin- Fanfogna posebno su se zalagali za ostvarenje svih zacrtanih ciljeva, na što su im Trogirani iznimno zahvalni. Posebno ih veseli što su im u grad doveli investitore iz Kine i Turske koji će uskoro završiti gradnju mosta kopno-otok Čiovo i grada pod zemljom sa svim sadržajima 

Na kraju karnevala na Žudici je spaljen Jute – Zlatna špina, kriva za milijunske gubitke i ostale nedaće Trogirana.

Za sve maškare i one koji su ih došli podržati druženje se nastavilo na Maloj pjaci gdje je Ekipa s Male pjace uz suradnju s udrugom Rašpin Jute organizirala Humanitarnu feštu o´ maškara od koje je sav prihod namijenjen za pomoć trogirskoj obitelji Tutić. 

Za zabavu do kasnih sati bili su zaduženi Trogirski Kanti i DJ Dario

Ekipa s Male pjace zahvaljuje Gradu Trogiru i Turističkoj zajednici Grada Trogira, dobrim ljudima, obrtnicima i ugostiteljima koji su i ovog puta pokazali da imaju veliko i plemenito srce. 

Foto: ZK 

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 11 Veljača 2018 20:46

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIRFOTO: Spektakularna povorka Velikih maškara Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala