Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 06 Veljača 2018 11:46

Splitski gradonačelnik Opara nakon sastanka u Banovini: Jamčim da Splićani ne udišu zagađeni zrak, a izjava dr. Ninčević je politički motivirana.

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara sazvao je danas u Banovini sastanak sa svim predsjednicima Klubova vijećnika u Gradskom vijeću, a tema je sanacija na Karepovcu.

Evo izjava gradonačelnika nakon sastanka:

- Interes građana i zdravlje je prva i najvažnija stavka. Danas se na Karepovcu ništa nije dogodilo što nije i jučer, tako me izvijestio moj zamjenik Vela. Danas je buru digla izjava dr. Ninčević. Zatražit ćemo od Hrvatskog (nacionalnog) zavoda za javno zdravstvo da hitno dođu u Split i izvijeste javnost o stanju na Karepovcu.

- Prije sanacije smo najavili da će biti neugodnih mirisa, ali završit ćemo posao. Zahvaljujem građanima na strpljenju. Oslanjat ćemo se isključivo na mišljenje struke i relevantna i transparentna mjerenja. Glavno je relevantno mišljenje struke nakon kojih ćemo eventualno donijeti političke odluke.

Što se tiče eventualnih zaustavljanja radova na Karepovcu, odluku ćemo donijeti na osnovu mišljenja stručnjaka iz Hrvatskog (nacionalnog) zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva zaštite okoliša - rekao je gradonačelnik.

Možete li sada jamčiti građanima da budu mirni i da zrak nije zagađen? - upitali su novinari.

- Jamčim, sva mjerenja su unutar dozvoljenih parametara. Sve je transparentno. Ništa se nije promijenilo osim naslova u novinama. Njene izjave su politički motivirane. Ne smrdi Karepovac od jučer nego od 50 godina rada i nestručnosti - kazao je Opara.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomePOLITIKASplitski gradonačelnik Opara nakon sastanka u Banovini: Jamčim da Splićani ne udišu zagađeni zrak, a izjava dr. Ninčević je politički motivirana. Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala