Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 23 Siječanj 2018 10:48

Vođenje Splita od Opare preuzima zamjenica Jelena Hrgović

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zbog teškog zdravstvenog stanja splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare vođenje Grada Splita preuzet će njegova zamjenica Jelena Hrgović. Tijekom dana Opara bi trebao potpisati punomoć Hrgović za vođenje grada. Ako to ne napravi, svejedno će ona biti ta koja će ga naslijediti na čelnoj funkciji Grada Splita jer je na listi HDZ-a za lokalne izbore bila plasirana ispred drugog zamjenika Nina Vele. 

35-godišnja Hrgović diplomirana je teologinja, radila je u izdavačkoj kući Verbum kao izvršna koordinatorica produkcije, a s Oparom se srela na Danima kršćanske kulture. Neko vrijeme je radila i kao pomoćnica ravnatelja te manifestacije. Hrgović se u HDZ upisala neposredno prije izbora 2017. godine, članica je Gradskog odbora, a zanimljivo je da je i prije četiri godine dobila ponudu da se kandidira kao zamjenica tadašnjeg HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika, arhitekta Vjekoslava Ivaniševića. 

Hrgović je po dolasku u Banovinu kao Oparina zamjenica preuzela društvene djelatnosti, socijalu i branitelje. Sada će joj kao de facto novoj splitskoj gradonačelnici opseg rada biti kud i kamo veći. 

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomePOLITIKAVođenje Splita od Opare preuzima zamjenica Jelena Hrgović Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala