Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 04 Siječanj 2018 20:14

Nakon Jacquesa na Eurosong idu Indira, Franka ili Kedžo?

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon što su odustali od Dore, sve su glasnija šuškanja na HRT-u da će se internim odabirom izabrati hrvatski predstavnik na Eurosongu istim sistemom kao što su lani odabrali Jacquesa Houdeka 

Ne mogu potvrditi niti demantirati tu informaciju. Bilo je govora o tome da Indira ide na Eurosong, ali ništa još konkretno, rekao je Miroslav Levak, suprug pjevačice. Bivši prvak u bodybuildingu, koji radi kao glazbeni menadžer bivše Colonijine uzdanice, kaže kako bi njegova supruga Indira Levak (44) rado prihvatila ponudu da predstavlja Hrvatsku na glazbenom natjecanju u svibnju u Lisabonu. 

- Eurosong je izazov svim glazbenicima. Prekrasna je priča predstavljati svoju zemlju na jednom takvom natjecanju - kaže Levak. 

Nakon što su odustali od Dore, sve su glasnija šuškanja na HRT-u da će se internim odabirom izabrati hrvatski predstavnik na Eurosongu istim sistemom kao što su lani odabrali Jacquesa Houdeka.  

Rok za konačni odabir predstavnika je početak ožujka. Osim Indire, kao potencijalni predstavnici spominju se i Franka Batelić (25) te Damir Kedžo (30). 

Frankin menadžer Siniša Bevanda to nije htio komentirati. 

- Nije nas nitko kontaktirao, no znam da Kedžo ima veliku želju ne samo nastupati na Eurosongu, nego i osvojiti ga - rekao nam je pjevačev menadžer Goran Belošević.  

Izvor: 24 sata 

 

HomeZABAVAMotostar iz Trogira cijeli vikend u City centru Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala