Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 07 Studeni 2017 10:13

Izložba gradu i vrtiću za rođendan: "Mi smo dica ovog grada"

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Vrtić slavi punih četrdeset godina 

„Danas nam je divan dan, našem vrtiću i gradu rođendan!“ pjevala su dječica na otvorenju izložbe "Mi smo dica ovog grada" koje je uprilićeno u ponedjeljak u atriju Muzeja grada Trogira. 

Izloženim radovima i prigodnim programom uputili su najljepše čestitke svom četrdesetogodišnjem vrtiću i gradu za rođendan. 

Uz program kojeg je vodila odgojiteljica Anita Alić , a u kojem su nastupili polaznici DV Sunce i DV Pčelica, prigodne riječi djeci te njihovim roditeljima, bakama i djedovima, otvorivši izložbu, uputila  je zamjenica gradonačelnika Ruža Kovačević Bilić.  

Ravnateljica DV Trogir Ana Belas čestitala je ovu veliku obljetnicu svim polaznicima vrtića i djelatnicima jer, kako je kazala, četrdeset godina uspješnog rada i djelovanja vrtića ukazuje na činjenicu da je DV Trogir mjesto zadovoljnog, veselog i kreativnog djetea, dječja kuća u kojoj se očituje zajedništvo djece, roditelja i svih djelatnika. 

Uputila je poziv svim sugrađanima da razgledaju izložbu koja ostaje otvorena do 10. studenoga te da pogledaju predstave koje će se pod nazivom „Mi smo dica ovog grada“ održati 8.,9. i 10. studenoga u prostorijama Vatrogasnog doma. 

Foto: IRM

Poslijednja izmjena dana Utorak, 07 Studeni 2017 10:25

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeKULTURAIzložba gradu i vrtiću za rođendan: "Mi smo dica ovog grada" Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala