Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\kpdvojvodina
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/kpdvojvodina
Petak, 21 Ožujak 2014 13:57

KPD „Jelačić“ iz Petrovaradina u Trogiru

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Kulturno - prosvjetno društvo „Jelačić“ iz Petrovaradina boravi u Trogiru do 23. ožujka, u organizaciji udruge Trogirski gastronom. Nakon što su u petak u pratnji turističkog vodića obišli kulturno-povijesne znamenitosti Trogira, u Gradskoj vijećnici ih je srdačno primio zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović zaželjevši im ugodan boravak u UNESCO-vom ljepotanu.

Izmijenivši prigodne poklone, predsjednik društva Jelačić, Petar Pifat i Nikica Ševo predsjednik udruge Trogirski gastronom potpisali su povelju prijateljstva. 
- Vaš grad je prelijep i nadamo se da ćemo nakon ove Povelje ponovo doći u posjet Trogiru kako bi ga što bolje upoznali – kazao je u ime članova  društva predsjednik Petar Pifat, ukazavši na odlično gostoprimstvo u Gradu Trogiru.

U popodnevnim satima članovi društva otišli u susjednu Marinu gdje će održali prigodni koncert. U subotu će boraviti u Splitu i razgledati njegove znamenitosti, a potom će 23. ožujka biti sudionici pjevačkog zbora na svečanoj misi u katedrali, nakon čega slijedi odlazak u Vojvodinu. Kako je najavio Nikica Ševo, već u travnju Trogirani će otići na uzvratan posjet u Petrovaradin.

{gallery}kpdvojvodina{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Petak, 21 Ožujak 2014 14:01
HomeKULTURAPrikazujem sadržaj po oznakama: Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala