Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Subota, 29 Srpanj 2017 12:11

Kupnjom vina Trogirani i turisti podržali akciju udruge TOMS "Vinskom cestom do humanosti i dobrote"

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Sedamnaestu godinu za redom Udruga TOMS je organizirala humanitarnu akciju "Vinskom cestom do humanosti i dobrote" koja se održala 28. srpnja na trogirskoj rivi.

Prodavala su se prikupljena vina iz cijele Hrvatske, a donirali su ih vinari od Iloka i Vukovara do Dubrovnika.

Osim članova i djelatnika Udruge TOMS, vina su prodavali gradonačelnik Ante Bilić i njegovi zamjenici Ruža Kovačević Bilić i Viktor Novak.

U prigodnom kulturno-zabavnom programu, kojeg su vodile Mira Buble Ćudina i Ivna Petric, nastupili su: Narodna glazba Trogir , Segetske mažoretkinje, KUD Kvadrilja uz mandolinski orkestar, KUD Labišnica, Nedo Kovačev i Rovinježovi te grupa Maestral.

-Preko tri stotine vinara iz cijele Hrvatske donirali su nam 1 200 boca vina i sa zadovoljstvom mogu reći da je odaziv Trogirana i gostiju grada bio odličan. Ovim putem se zahvaljujem svima, a posebice pokroviteljima Gradu Trogiru, Turističkoj zajednici, Zračnoj luci Split i HDS ZAMP-u, što su podržali ovu našu sedamnaestu po redu humanitarnu akciju od koje su sredstva namijenjena radu centra Dječji osmijeh, kazao je Ivica Bašić, predsjednik Udruge TOMS.

Foto:IRM

Poslijednja izmjena dana Subota, 29 Srpanj 2017 12:29
HomeTROGIRPotraga za 95-godišnjakom na području Seget Vranjice, vojska digla helikopter Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala