Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 19 Ožujak 2014 11:04

Završena akcija “Čitam, dam, sretan sam"

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Više od tri stotine slikovnica i knjiga prikupljenih u akciji Gradske knjižnice Kaštela, pokrenutoj u povodu Međunarodnog dana darivanja knjiga, koja je provedena pod geslom “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj”, poklonjeno je u utorak, 18. ožujka Domu za djecu Miljenko i Dobrila u Kaštel Lukšiću.

Akciju prikupljanja priča za štičenike Doma Maestral pod nazivom “Djeca daruju djeci” podržala je i Gradska knjižnica Trogir, te je tom prilikom u trogirskoj knjižnici donirana 31 priča i slikovnica.

-Darovane slikovnice, prikupljene u hvalevrijednoj akciji GKK uvelike će obogatiti sadržaj naše knjižnice i vjerujem kako će naši štićenici uživati čitajući brojne raznovrsne naslove. – rekao je u ime Doma Miljenko i Dobrila predstojnik Toni Maglica, zahvalivši svima koji su sudjelovali  u akciji, uručivši pritom ravnateljici GKK Renati Dobrić zahvalnicu i prigodnu sliku s morskim motivom izrađenu od strane vrijednih i nadarenih štićenika Doma Miljenko i Dobrila.

Ovaj volonterski projekt, koji je ove godine po prvi put proveden u Hrvatskoj, u okviru nacionalne kampanje "Čitaj mi!”, za cilj je imao poticanje djece i odraslih na darivanje knjiga ili slikovnica.

HomeKULTURATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala