Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 14 Ožujak 2014 12:35

C.A.V.E na Bačvicama

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

C.A.V.E.  (Creative Audio Visual Event) kulturna manifestacija koja će se održati  21. i 22. ovoga mjeseca u „Akvariju“ na Bačvicama. Kreativci će se predstaviti široj splitskoj publici sa svojim radovima od slikarstva, fotografije, filma i videa, grafike, live street art-a, mode,  kiparstva,  te dizajna interijera.

Osnovni cilj manifestacije promoviranje i promicanje mladih neafirmiranih umjetnika u svrhu inspirativnog i edukativnog raspolaganja raznoraznim medijima.
Manifestacija će započeti 20.3.2014., svečanim otvaranjem u 20 sati, gdje će nazočiti samo pozvani uzvanici. Večer će uljepšati Vicko Franić sa svojom akustičnom izvedbom, Dadanti (Udruga za promicanje eksperimentalne umjetnosti) sa svojim performansom, te Repassage sa zvucima „gipsy swing-a“.
Vrata prvog službenog dana manifestacije otvaraju se ujutro u 10 sati, zajedno sa preko 60 izlagača i DJ-evima za svojim pultom uz lagane zvukove elektronske glazbe. U 20 sati istog dana na scenu stupa Ivan Perić sa svojim radionicama vezane za film i video, a u 21 sat štafetu preuzimaju  „Moda na kvadrat“ sa svojim modnim kreacijama uz pratnju disco zvukova dBART-a. Do ponoći na nogama će vas držati DJ-evi sa svojim uratcima.
Sljedeći dan, osim naših izlagača i DJ-eva, u 12 sati dolazi četverosatno pojačanje, IMPRO MOVE, radionica Improvizacija plesa i pokreta, rad koji je osmišljen kao umjetničko istraživanje i stvaranje umjetničkog djela koje nastaje u trenutku „tko sam ja u prostoru“ i „kako se krećem u prostoru“. U 16 sati na repertoaru je MONDO KICK sa glazbenom improvizacijom i eksperimentiranju  zvukom „here & now“. U 18 sati malo akcije i za publiku uz KAZALIŠNI PROJEKT FORUM TEATAR,  interaktivno kazalište, temeljeno tako da sudionici aktivno ulaze u dramski svijet koji stvara kazališna priča, a za veliko zatvaranje izložbe očekujte plesnu poslasticu plesne skupi UNIT X. Od 21 sat DJ pult preuzimaju CUISINE DUB koji će ujedno i predstaviti svoj nedavno pokrenuti  label pod nazivom Fields & Forests, zatim svima dobro poznat BANANA SOUND koji će uz LUKU (T.B.F.) za pultom i YURIEM (Stillness) za mikrofonom osvježit glazbeno ovu večer. Nakon toga pult preuzimaju provjeren dvojac iz DEEPLOMATIQ crew-a DAFF b2b DUJE LALIN, a potom dobro poznata splitska Cruise ekipa MARIANO MATELJAN b2b MADEZH, te MJ SUDDANI b2b CID do ranojutarnjih sati.

Više informacija na: www.cave-st.com

HomeKULTURANovinarima predstavljen program 45. Trogirskog kulturnog ljeta Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala