Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\radionicemuzej
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/radionicemuzej
Utorak, 11 Ožujak 2014 11:27

Likovne radionice za djecu

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U organizaciji Muzeja grada Trogira održavaju se likovne radionice za djecu koje vodi Goranka Tomaš, kustos i muzejski pedagog. Nastale su na inicijativu roditelja čija djeca još ne pohađaju vrtić.

Zasada su oformljene dvije grupe djece od 3 do 6 godina, od kojih jedna dolazi utorkom u 10, a druga u 17 i 30 i svaki tjedan nauči nešto novo. Kako ističe Goranka Tomaš, interes je velik, ali nažalost zbog premalog prostora više od šestero djece ne može sudjelovati na radionici koja inače traje nešto više od sat vremena i koja je u cijelosti besplatna.

Stoga je uputila apel Gradu Trogiru, ukoliko je moguće da se za jedan ovakav projekt osigura adekvatan prostor kako bi što više mališana našeg grada imalo priliku sudjelovati na ovim zanimljivim i poučnim radionicama. Za sve informacije vezano uz upis na radionicu javite se Goranki Tomaš u prostorije Muzeja.

{gallery}radionicemuzej{/gallery}

HomeKULTURADobrila Stella Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala