Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\potpisivanje
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/potpisivanje
Petak, 07 Ožujak 2014 12:25

Kreće izrada kazeta na deponiju

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon što je izvršeno ishođenje dozvole za sanaciju cjelokupnog odlagališta Plano i završen natječaj za taj projekt, u petak, 06. ožujka potpisan je ugovor s izvođačem radova za izradu tri kazete za privremeno odlaganje otpada, i to s tvrtkom „GT trade“ iz Splita.

U ime Grada Trogira ugovor za ovaj projekt koji predviđa zbrinjavanje otpada po standardima Europske unije potpisao je gradonačelnik Ante Stipčić, a u ime izvođača radova dipl.ing.građ. Arsen Zoran Tonšić.

Vrijednost radova je nešto više od 2 mil. kuna s PDV-om, rok izrade je 60 dana, ali nastojat će se uz dinamički plan ubrzati radovi. Time bi se zadovoljili svi uvjeti Ministarstva zaštite okoliša uz mogućnost dobivanja još trajnije dozvole za odlaganje otpada na deponiju.
- Cjelokupna sanacija je krajnji proces za koji će nam trebati još dosta vremena.

Na ovaj način pokazujemo da idemo korak po korak temeljem Zakona o zaštiti okoliša i Zakona o građenju. Ništa ne preskaćemo i kako smo zacrtali ponašat ćemo se odgovorno prema prirodi i prema zbrinjavanju otpada na deponiju. Jedan od koraka je današnje potpisivanje ugovora i izrada kazeta. Želim da budemo primjer ekološkog zbrinjavanja otpada – izjavio je gradonačelnik Stipčić.

{gallery}potpisivanje{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Petak, 07 Ožujak 2014 14:42
HomeTROGIRRadovi u tijeku u nekoliko mjesnih odbora Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala