Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 06 Ožujak 2014 07:05

Fjaka Music Festival u svibnju

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U subotu na rođendanskoj proslavi Moto kluba Fjake,  koja je popraćena žestokom svirkom Atlantide počeo je zapravo uvod u najveće festivale glazbe i motora na ovim prostorima.

Trodnevni glazbeni rock spektakli, Fjaka Music Festival i Crazy Hill Festival, održat će se od 8. do 10. svibnja na splitskom TTTS-u,  te od 15. do 17. svibnja na ludbreškom Otoku Mladosti.

Po prvi put dva identična festivala povezuju glazbom i brojnim popratnim sadržajima sjever i jug Hrvatske. Vodeće glazbene zvijezde, nositelji ovogodišnjeg glazbenog programa su Psihomodo Pop, Thompson i Opća opasnost i Atlantida i Malehookers  u Splitu, dok će umjesto Opće opasnosti u Ludbregu nastupiti grupa Van Gogh. - Ovdje nije riječ samo o večernjim rock koncertima domaćih bendova, već o cjelodnevnim festivalskim programima za širu publiku koji će započinjati u ranim popodnevnim satima uz brojne atraktivne izlagače i zabavni program kao što su motoristički stunt show i bungee jumping, a sve to naravno uz raznovrsnu gastronomsku ponudu -  istaknuo je Dragan Barbarić, suorganizator festivala.

Fjaka Music Festival organizira se po drugi put, dok će Ludbregu ovo biti prva festivalska godina. - Naša pozornica je već ugostila brojne zvijezde hrvatske urbane i rock scene, te je Fjaka Music Festival već prepoznat kao mjesto pozitivnih vibracija. Zajedničkim snagama te s proširenjem dosadašnjeg programa kao i poboljšanjem organizacijskih i logističkih struktura, stvoreni su uvjeti za intenzivniji razvoj našeg festivala. Jako nas veseli spajanje s ludbreškim festivalom jer, između ostalog, to otvara mogućnost pozicioniranja ova dva festivala kao najvećeg rock spektakla u regiji - najavio je Oliver Kolovrat, potpredsjednik Moto kluba Fjaka. 

Festivalske ulaznice su u prodaji, 1. ožujka, na prodajnim mjestima Tiska i Eventima, a naravno ni ove godine neće izostati tradicionalno najveći motociklistički defile na ovim prostorima koji uvijek budi pozornost građana.

Također, za po jednog sretnog posjetitelja ovogodišnjih festivala spremna je i posebna nagrada sponzora - novi Harley Davidson Sportster kao glavna nagrada lutrije uz bogate brojne nagrade koje će biti izvučene zadnji dan festivala.

HomeZABAVAVladari svjetskih pop i dance ljestvica stižu u Poreč Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala