Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 08 Rujan 2016 11:04

U Trogiru obilježen Međunarodni dan fizioterapeuta i fizikalne terapije

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Udruga tjelesnih invalida „TOMS“ u četvrtak je na trogirskoj rivi u suradnji sa Komorom fizioterapeuta organizirala Dan otvorenih vrata.

Naime, 08. rujna je Međunarodni dan fizioterapeuta i fizikalne terapije i tim povodom organizirano je druženje sa fizioterapeutima pri udruzi TOMS pod motom "Dodaj život godinama" koji je posvećen starijoj populaciji.

Osim edukacije o prevenciji iz djelokruga rada fizioterapeuta,  Trogirani i gosti grada su se uključili u grupno vježbanje koje je predvodio fizioterapeut Teo Radić i prof. rehabilitator i terapeut Mira Buble Ćudina koja je ujedno i stručna instruktorica zumbe . 

Inače,  Međunarodni dan fizioterapeuta i fizikalne terapije obilježava se od 1951.godine u više od sto zemalja svijeta s ciljem skretanja pozornosti javnosti na rad fizioterapeuta i njihov doprinos zdravlju ljudi.Tako na ovaj dan udruženja fizioterapeuta širom svijeta organiziraju različite aktivnosti kojima se želi naglasiti značaj i uloga fizioterapije u ukupnoj brizi za ljudsko zdravlje. 

Foto: TOMS i IRM

 

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIRU Trogiru obilježen Međunarodni dan fizioterapeuta i fizikalne terapije Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala