Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 05 Ožujak 2014 09:40

Mišo u Spaladium Areni

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zaokružite 11. travnja u svojim kalendarima: tog dana se na velika vrata u Split vraća kralj hrvatske glazbene scene - Mate Mišo Kovač!

Najavljen je njegov koncert u Spaladium Areni, organizator koncerta očekuje obaranje rekorda posjećenosti ove dvorane, a nas ne bi čudilo da bude potreban i dodatan termin, jer ulaznice bi po puštanju u prodaju mogle planuti!

Mišo, rođeni Šibenčanin sa zagrebačkom adresom, tvrdi da ga je Split stvorio jer je, kako sam kaže, 25 puta napunio Gripe i 5 puta je pobijedio na Splitskom festivalu. Na pozornici u Spaladiumu će mu se pridružiti kći Ivana.

- Pjevam kome hoću i kad hoću, a mene je Split stvorio i ovaj nastup će biti poseban - rekao je legendarni Mišo pred koncert u Spaldiumu.

Najavio je da će ulaznice preko sustava Adriaticket biti puštene u prodaju u četvrtak 06. ožujka, s tim da će prva tri dana prodaje biti samo na blagajni Spaladiuma i to po posebnoj nižoj cijeni.   
Mišo je nedavno održao dva koncerta u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog, bili su to događaji za pamćenje, a sada se vraća publici koja ga je podigla svome Splitu i Dalmaciji, te uz goste iznenađenja  obećava feštu za pamćenje.

HomeZABAVARašpin Jute: Započele pripreme za maškarane dane Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala