Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 04 Kolovoz 2016 10:20

Preko 70 izvođača iz 13 zemalja Europe dolazi ovo ljeto u Šibenik

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Novi underground festival koji štuje bass kulturu, Membrain festival, ovo se ljeto po prvi put održava u Hrvatskoj.

Tim povodom na prostor bivše vojarne Minerska u uvalu u Šibenskom kanalu, dolazi preko 70 europskih izvođača široke lepeze bass žanrova. U tri dana intenzivnog programa plus zadnji “chill out” dan, od 18. do 21. kolovoza, Šibenik postaje centar europske underground bass kulture i na jednom mjestu okuplja najeminentnija imena scene uz bogat kulturni, edukativni i ugostiteljski program.

Organizatori najavljuju nešto posve drugačije od onoga što smo do sada imali priliku vidjeti na festivalima sličnog karaktera.

“Donosimo esenciju underground scene bass muzike, s namjerom razmjene kultura posto je Hrvatska zadnjih godina postala popularna festivalska scena, ali do sada nije po mome znanju imala event poput ovoga. Izabrali smo Šibenik zbog svoje posebne lokacije, okruženja te pomno građene bass scene. To je presudilo u odabiru lokacije za Membrain festival. Posjetitelji mogu očekivati atmosferu koja je već dobro poznata na Zapadu po gradovima kao sto su London, Amsterdam, Pariz, Berlin itd. u smislu underground partija, ali u posebnom dalmatinskom settingu. E baš taj “tvist” je ono što će učiniti ovaj event potpuno drugačijim i posebnim te zbližiti dva pogleda na stvar, bass muziku, kod zaljubljenika iz inozemstva i iz regije .” kazao je Davor Dedić, glavni organizator festivala.

Ovogodišnji line up je kompletno finaliziran a najpoznatija imena koja će ovo ljeto tresti tri hangara i plažu uvale Minerska zasigurno su: Hybrid Minds, Sub Zero, NCT, DJ Levela, Jaydan, T and Sugah, Numa Crew i mnogi drugi. 

Povlaštene cijene ulaznica pripremljene su za ex YU publiku, i mogu se kupiti u Entrio servisima, on line ili na preko 40 prodajnih mjesta u Hrvatskoj (https://www.entrio.hr/event/membrain-festival-2016-3336) Cijena festivalske karte iznosi 350, a dnevne 145 kuna. Ulaz nedjeljom bit će besplatan.

w: www.membrainfestival.com

e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

fb: https://www.facebook.com/membrainfestival

tw: https://twitter.com/membrainfest

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 04 Kolovoz 2016 10:24
HomeZABAVAPrikazujem sadržaj po oznakama: Kultura Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala