Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Nedjelja, 29 Svibanj 2016 11:42

Rezultati utrke "2 otoka na 2 kotača"

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nagrade sudionicima prve rekreativne biciklističke utrke pod nazivom "2 otoka na 2 kotača" održane u Trogiru dodjeljene su u nekoliko kategorija.

U kategoriji sportaši do 40 godina prvo mjesto osvojio je Slovenac Matjaž Budin koji je rutu od 31 kilometra prošao za 1 sat 14 minuta 51sekundu. Za nagradu je dobio 2000 kuna i sedmodnevni boravak u Sonnehotel Zubek Gerlitzen u Austriji.

Prvoplasirani u kategoriji sportaši preko 40 godina bio je Pavao Roset koji je dobio 2000 kuna i četiri dana boravka u dubrovačkom hotelu Glavović.

U kategoriji rekreacija do 40 godina prvo mjesto osvojio je Marin Pejdo, dok je s vremenom od 1 sata 19 min i 35 sek najbrži u istoj kategoriji preko 40 godina bio Joško Fržop.

Najbrže stazu do svetišta Gospe od Prizidnica na otoku Čiovu prošla je Andrea Kiršić, a u istoj kategoriji nagrađeno je još njih 10. Što se pak ekipa tiče prvo mjesto odnjela je ekipa "Cube" koju su činili: Pavao Roset, Andrea Kiršić i Joško Fržop.

Organizirana je bogata lutrija, a sedmodnevni boravak na Caribima posrećio se Milanu Vrtlaru iz Kaštel Starog. Njemu je sreću donio Bruno Stanković iz Udruge "Dobre vile" kojoj će otići prihod od kotizacija koju su sudionici utrke uplaćivali. Bruna je obradovao još 13 "igrača" lutrije, a zauzvrat Pavao Roset iz Zagreba obradovao je njega pokloniovši mu svoju zlatnu medalju.

Inače nagradni fond iznosio je više od 100 tisuća kuna. Novac su donirali brojni sponzori. 

Izvor: Slobodna Dalmacija 

Dodajmo ovome kako je program vodila Dominika Rožić Kovačević, a sve je prenosio Gradski radio Trogir. 

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeSPORTRezultati utrke "2 otoka na 2 kotača" Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala