Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 17 Svibanj 2016 13:05

BK Kairos osvojio dvije medalje na Usponu Biokovo

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Biciklistički klub Makarska u vikendu iza nas organizirao je utrku ”Biciklistički uspon Biokovo 2016″ na kojoj su sudjelovala i dva člana BK „Kairos“: Jorgen Huybrechts i Dragan Nevistić koji su ostvarili odlične rezultate.

Ukupno je startalo 85 biciklista i nekoliko rekreativaca na uspon do 1762 m/nv, ukupne duljine staze od 32 km, u kategorijama: cestovni bicikli: muški i žene i brdski bicikli: muški i žene.

Jorgen Huybrechts u kategoriji cestovni bicikl (od 40 do 50 godina) osvojio je odlično drugo mjesto, dok je Dragan Nevistić u svojoj kategoriji bio najbolji.

Etapa je većim dijelom bila prikladna za sve sudionike, od predjela Ravna Vlaška počelo se ulaziti u maglu, a na samom vrhu sv. Juri, gdje je temperatura pala na 3 – 4 stupnja Celzijeva ušlo se u oblak. Vodeća skupina je bila relativno kompaktna, do pred Vošac, kad se grupa biciklista počela odvajati i gdje su se iskristalizirali najbolji. 

Za kraj spomenimo da se Aleksa Crnčević iz BK Summit  na samom kraju odvojio te srušio prošlogodišnji rekord Uspona za 1 minutu i 17 sekundi. Novi rekord staze je 1:32:31!HomeSPORTTeakwondo klub Trogir se vratio iz Bihaća s 8 medalja Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala