Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 26 Veljača 2014 07:29

Dubioza u Splitu i na Gradskom radiju

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon koncerata u Zagrebu i Rijeci, najveća regionalna live atrakcija, Dubioza Kolektiv dolazi u splitsku Spaladium Arenu. Koncert će se održati u subotu 1. ožujka 2014. godine s početkom u 20:00 sati.

Na spektaklu će im društvo, kao i u Zagrebu te Rijeci, praviti beogradski S.A.R.S. i zagrebački punk rockeri Brkovi. Rasprodani koncerti Dubioze u Zagrebu i Rijeci pokazali su da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije čiji se nastupi s išćekivanjem očekuju. U Split Dubioza dolazi sa dosad neviđenom produkcijom te željom za što kvalitetnijim predstavljanjem dalmatinskoj publici.

Album “Apsurdistan” odmah po izlasku zapalio je cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama i već sad proglašava albumom godine. Jednaka je reakcija i publike koja je samo par dana nakon objave na gerilskoj svirci upriličenoj u Bogovićevoj ulici u Zagrebu, napamet znala sve tekstove. Upravo tamo, među više od tisuću fanova koji su zakrčili centar Zagreba, vidjelo se da Dubioza uživa status kao malo koji bend u novijoj povijesti. Teme kojima se bave, sarkazam i realnost koji progovaraju iz hitova “Brijuna”, “Kaži”, “Prvi Maj”, “Tranzicija” ili “Krivo je more 2”, energija kojom ovaj izniman bend isijava sa scene i komunicira s publikom - sve to skupa učinilo je od “Apsurdistana” najtraženiju robu u Regiji. Bilo da su je dobili na poklon od benda (tj. besplatno skinuli sa www.dubioza.org) ili kupili u CD shopu (i podržali lokalni record store) novi album Dubioze trenutno se vrti u najviše playera regije. Stoga je idealno vrijeme za početak odbrojavanja do velikog splitskog koncerta.

Članove Dubioze možete poslušati u programu Gradskog radija Trogir - 95,6 MHz u petak u 15 i 30. U tom terminu dijelit ćemo i karte za subotnji koncert.

Inače cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 75 kn, a na dan koncerta, 1.3.2014. za ulaznicu će trebati izdvojiti 90 kn. Ulaznice je moguće kupiti u turističkoj agenciji ATLAS - Trogir, kao i online na www.eventim.hr.

Link: http://youtu.be/FZZJeMKJV3M

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 27 Veljača 2014 06:19
HomeZABAVAMotostar iz Trogira cijeli vikend u City centru Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala