Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 17 Veljača 2016 13:12

Klaun Tupko u petak uveseljava trogirske mališane

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Udruga  Dobre Vile organizira druženje trogirskih mališana s klaunom Tupkom koji će doći u prostorije udruge u petak, u 16 sati.

On će svojim šalama, pjesmama i veselim žongliranjem nasmijati i zabaviti sve prisutne, ne samo dječicu, već i njihove mame, tate, bake i djedove.
Dobre Vile  pozivaju sve mališane da dođu s najmilijima u petak u udrugu na adresi Kardinala Alojzija Stepinca 78b i provesele se svi zajedno uz dobru zabavu.
Tijekom ovog zanimljivog susreta s klaunom Tupkom, za kojeg je ulaz besplatan, volonteri udruge planiraju i druge projekte od kojih su neki u tijeku.    
Tako djeca imaju priliku naučiti ponešto na  kreativnim radionicama koje se održavaju svake subote u prostorijama udruge.
Dobre Vile prikupljaju i donacije kojima pomažu socijalno ugroženim sugrađanima te organiziraju dječje rođendane kao druge prigodne svečanosti.
Trogirske Dobre Vile poručuju: “Podijelite s nama radost i dobrotu i na taj način nas podržite da razveselimo osobe kojima je to uskraćeno“ te pozivaju sve zainteresirane sugrađane koji su voljni pomoći u radu udruge da im se slobodno pridruže. 


Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIRKlaun Tupko u petak uveseljava trogirske mališane Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala