Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 08 Siječanj 2016 13:29

Trogir holding nabavio tri nova vozila za zbrinjavanje komunalnog otpada

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Trogir holdingu su u petak uručena tri nova specijalna vozila za sakupljanje i odvoz komunalnog  otpada.

Nabavio ih je Trogir holding u suradnji s Gradom Trogirom i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a njihova vrijednost iznosi oko 2 milijuna kuna.
 
-Tri nova vozila od kojih jedno električno, a dva dizel vozila po Euro 5 normama ostvarit će određene uštede u postojećim rashodima koji su nastali zbog starosti dosadašnjeg voznog parka, kazao je prilikom primopredaje vozila predsjednik Uprave Trogir holdinga Zvonimir Bukarica.
Dodao je kako će nabavka ovih vozila pospiješit cijelokupnu uslugu i odnos prema građanima grada Trogira koji zaslužuju viši i ozbiljniji nivo sakupljanja i odvoza komunalnog otpada.

Zahvalio je pri tom Gradu Trogiru koji je zajedno s Trogir holdingom aplicirao prema Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koji je sufinancirao nabavku sa 40 posto nabavne vrijednosti vozila.

Inače, vozila su nabavljena putem financijskog leasinga na rok financiranja od 60 mjeseci, a proizvela ih je firma Rossi na šasijama tvrtke Iveco koju zastupa Benussi d.o.o. čiji je predstavnik Vlado Todorović iznio tehničke karakteristike i naglasio kakao je električno vozilo zapremnine 3 kubika, dok su ostala dva od 5 i 7 kubika . 

Vozila je prije puštanja u rad blagoslovio don Dražen Balić, a primopredaji je nazočio i gradonačelnik Ante Stipčić koji je naglasio kako na ovaj način Trogir holding ne samo da dobiva proširenje voznog parka, već i na kvaliteti svojih usluga budući su vozila prilagođena ulicama Trogira, a posebice za čišćenje povijesne jezgre grada.


foto:Zdravka Kreković

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 11 Siječanj 2016 09:09

1 komentar

  • Link komentara Normalan čovjek Ateist Nedjelja, 10 Siječanj 2016 00:10 Poslo/la Normalan čovjek Ateist

    Evo još jedan dokaz kako postajemo katolibanska džamahirija.... užas, ako ovako nastavimo postat ćemo katolički ISIS

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIRTrogir holding nabavio tri nova vozila za zbrinjavanje komunalnog otpada Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala