Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 23 Prosinac 2015 08:18

Tiskan prvi "Trag" - glasilo mladih Trogira

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Iz tiska je izašlo glasilo mladih Trogira pod nazivom TRAG, čiji izdavač je Župni ured sv. Lovre. List mladih će izlaziti jednom godišnje i to za Božić.

Osim katedralnog župnika don Vinka Sanadera koji je glavni i odgovorni urednik, u izradi lista sudjelovali su i mladi iz Hrvatskog katoličkog zbora MI.
- Ime lista „Trag“ upućuje na ime grada Trogira, ali također šalje poruku kako mladi znaju ostavljati za sobom pozitivne primjere, tragove, vrijedne divljenja. Nadam se da ćete rado čitati list naših mladih i da ćete ga preporučiti i drugima. U ime trogirskih miovaca i u svoje osobno ime želim vam svima čestit Božić i blagoslovljenu Novu godinu, rekao je glavni urednik don Vinko Sanader.

U ovom prvom broju možete pročitati razgovore s generalnim vikarom naše nadbiskupije mons. Miroslavom Vidovićem te s nogometašem Hajduka Andrijom Balićem. Tu su još tekstovi o osnivanju obiteljske zajednice u Trogiru, o obiteljskom životu, o djelovanju vjernika laika u Crkvi, o utjecaju medija na mlade, o Josipu Bozzotiju, o proslavi blagdana sv. Ivana Trogirskog i brojni drugi.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeKULTURATiskan prvi "Trag" - glasilo mladih Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala