Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 10 Prosinac 2015 12:44

Kupite muškarca i učinite dobro djelo

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Klub mladih Split organizira humanitarnu aukciju muškaraca. Humanitarna aukcija održat će se u srijedu, 16.prosinca, s početkom u 22 sata u Caffe bar Academia.

Nadahnuti uspješnom prošlogodišnjom aukcijom muškaraca u metropoli, volonteri Kluba mladih Split odlučili su sličnu zabavu organizirati u najlipšem gradu na svitu. Stvar je vrlo jednostavna, sve će izgledati upravo kao u američkim filmovima: dečki će izlaziti na pozornicu i svojim nastupom, bilo plesom, pričanjem viceva ili, pak, skidanjem, pokušati pridobiti djevojke iz publike da „kupe“ upravo njih. Početna cijena svakog dečka bit će 20 kuna. Djevojka koja ponudi najveću svotu dobiva dečka, odnosno besplatnu večeru s njim u jednom od splitskih restorana. Sav iznos koji djevojke uplate poklonit će se socijalnoj samoposluzi Solidarnost Split.

Dakle, svi su dobitnici – zabava je zajamčena svima koji dođu na aukciju, posebno dečkima koji se prijave i djevojkama koje ih kupe, a sve ima i humanitarnu notu. Može li bolje? Teško!

Humanitarna aukcija održat će se u srijedu, 16. prosinca, s početkom u 22 sata u Caffe bar Academia.

Pozivamo sve koji žele običnu srijedu pretvoriti u večer za pamćenje da se prijave do 11.12. u inbox Kluba mladih Split ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izvor: Dalmacija News

HomeZABAVAŠPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala