Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 19 Veljača 2014 07:43

Klapa Cambi u Domu sportova

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Prošle su tri godine od zadnjeg velikog koncerta klape Cambi iz Kaštel Kambelovca u Zagrebu kada su održali dva koncerta u Hypo Centru,

u međuvremenu su dobili 3 Porina, izdali novi album „Od zipke do križa“, bili na američko- kanadskoj turneji i postali apsolutni pobjednici šibenske šansone sa pjesmom „Oprosti mi jube“!
Specifičan tenor Eduarda Šegote koji plijeni svojim iznimnim glasom nevjerojatne jačine postao je zaštitni znak klape, uz njihov senzibilan način interpretacije iskonskog klapskog pjevanja. Poznati su i izvan Hrvatske gdje često gostuju, a u najljepšem sjećanju im je prošlogodišnja američko- kanadska turneja u prestižnim koncertnim dvoranama New Yorka, Chicaga, Toronta itd. i slavljenički koncert održan 2011. na prepunom Poljudu povodom 25. rođendana klape koji je bio prvi samostalni koncert jedne klape na nogometnom stadionu.
Zagrebačkoj publici će dati najbolje od sebe pjevajući stare i nove hitove sa zadnjeg albuma „Od zipke do križa“ -„Kriva karta“, „Ne more mi bit“, „Sad kada došla si“, „Oprosti mi jube“ i zadnji singl koji se zavrtio radio postajama „Neprolazna“!
Scardona će kao organizator koncerta na svojoj web stranici osigurati najbolje ulaznice i pogodnosti na www.scardona.hr gdje predrezervacije karata kreću od 19.02,  a u redovnoj prodaji će se naći od četvrtka, 20.02.!

28.3.2014., 20h, DOM SPORTOVA

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 19 Veljača 2014 08:58

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeZABAVAKlapa Cambi u Domu sportova Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala