Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\umirovljenici
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/umirovljenici
Ponedjeljak, 05 Listopad 2015 11:22

Trogirski umirovljenici odlični na 7. Sportskom susretu umirovljenika SDŽ

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ovog vikenda u Glavicama kod Sinja održao se 7. Sportski susret umirovljenika Splitsko-dalmatinske županije na kojem su naši trogirski umirovljenici ostvarili nezapamčen uspjeh. Oni su, naime, pobijedili u većini disciplina u kojima su sudjelovali.

Umirovljenicima iz Trogira, Splita, Omiša, Vrgorca i Žrnovnice uspjeh je  poželio je Milan Tomičić, zamjenik predsjednice Sindikata umirovljenika Hrvatske.

U cjelodnevnom druženju osobe treće životne dobi odmjerile su snage u igranju balota, pikada, potezanju konopa, briškule i trešeta, u kategorijama za žene i muškarce.

U kartama su uvjerljivo pobijedili Trogirani, muška i ženska ekipa. U pikadu su obje dvije trogirske ekipe bile druge, a u potezanju konopa u kojem su sudjelovale i žene i muškarci, trogirska ekipa bila je najbolja, pobijedivši dosadašnje prvake, ekipu iz Žrnovnice.

Za sam kraj dobili su zahvalnice u znak siječanja na još jedan u nizu uspješan sportski susret, a na zajedničkom druženju u prigodnom zabavnom programu nastupila je naša sugrađanka Ivanka Idvorac Đovana koja, već tradicionalno, umirovljenike na ovim susretima oduševljava svojim nastupom.

Foto: SUH, pod.Split

{gallery}umirovljenici{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Listopad 2015 10:24
HomeDOGAĐAJIIvana Rinčić Mamut Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala