Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 25 Kolovoz 2015 08:54

Splitski pedofil aktivan oko đačkih domova i vrtića

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dvadesetsedmogodišnjak iz Splita koji je, nažalost, vrlo “aktivan” po ulicama gdje čini užasne stvari na štetu djece, ponovno je u akciji. Zaradio je kaznenu prijavu zbog zadovoljavanja pohote pred djetetom, te je uhićen i doveden na Općinsko državno odvjetništvo, piše slobodna dalmacija.

Događaj se zbio prošlog četvrtka u kvartu Dobri, kada je pohotni mladić izvadio spolovilo te ga pokazivao 14-godišnjakinji. Tko je mladića vidio i prijavio (roditelji djevojčice, prolaznici ili netko treći), bilo je nemoguće doznati.

Naime, u propisima se djetetom smatra svaka osoba u dobi do 15 godina i o sličnim događajima ni policija ni tužiteljstvo ne daju informacije, upravo radi zaštite djeteta. No, budući da se u “zoni” gdje je primijećen prijavljeni mladić nalaže Ženski đački dom i dječji vrtić, cjelokupna situacija dobiva dodatnu dimenziju.

Iz Policijske uprave doznajemo samo da je 27-godišnjak uhićen te kazneno djelo za koje ga se sumnjiči.

Neslužbeno se doznaje da to nije prvi slučaj 27-godišnjem mladiću, koji je nakon ispitivanja na Općinskom državnom odvjetništvu pušten na slobodu, ali zasad nije poznato je li zadnja prijava i dalje na snazi.

Glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva Rene Laura nije mogla dati službenu informaciju zbog osjetljivosti slučaja.

Osim zadnjeg slučaja od četvrtka, 27-godišnjak je tijekom travnja tri puta zadovoljavao pohotu pred djecom na ulicama našega grada, a i u jednom slučaju djetetu pokazivao slike s pornografskim sadržajem. Policija je za sva spomenuta nedjela protiv 27-godišnjaka podnijela posebno izvješće tužiteljstvu.
Izvor. Slobodna dalmacija

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeŽUPANIJASplitski pedofil aktivan oko đačkih domova i vrtića Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala