Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Subota, 15 Kolovoz 2015 12:58

Trogirani i Ibrica Jusić vole se javno

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Naš poznati šansonjer Ibrica Jusić održao je, 14. kolovoza, u sklopu Trogirskog kulturnog ljeta koncert u atriju Kneževa dvora.

U dvosatnom programom izveo je kratki presjek svoje bogate glazbene karijere i svoje obožavatelje podsjetio na najveće hitove među kojima je bilo šansona, sevdaha i poznatih obrada. Nisu izostali ni njegovi poznati hitovi „Jubi san 'jubi vašu 'ćer", "U svakom slučaju te volim","Emina", "Nemoj poći sad", a publika ga je na kraju dva puta pozvala na bis.
- Trogir i ja volimo se već više od trideset godine, od mog prvog koncerta u ovom gradu održanom ispred kafića Galiona, a potom i na glavnom trgu. Drago mi je da već drugu godinu za redom nastupam u Trogiru u sklopu Trogirskog kulturnog ljeta, i to koncertom u Kneževom dvoru i na festivalu u čast mom pokojnom prijatelju Vinku Coci. Oduševila me organizacija festivala, i stoga želim zahvaliti Gradu Trogiru i svima koji su sudjelovali u istoj. Nadam se da se vidimo i dogodine, rekao je Ibrica Jusić, koji je na festivalu Slavuji Kamerlenga-Vinko Coce osvojio treće mjesto i publike i žirija. 
- Uspostavili smo zajedničku suradnju s Ibricom koja će nadam se nastaviti kontinuitet u godinama pred nama te da ćemo ga i dogodine gledati na pozornicama našeg grada, a možda i nama zapjeva "na skalinama" u našem predivnom Kneževom dvoru, rekao je zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović.

Poslijednja izmjena dana Subota, 15 Kolovoz 2015 13:03
HomeTROGIRDOMINIKANSKI SAMOSTAN: Zbog odlaska na nove službe fr. Matijas Farkaš i fr. Ante Kazoti oprostili se od vjernika i samostanske zajednice Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala