Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 21 Srpanj 2015 10:55

Potvrđeni svi izvođači Moondance festivala

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U kuli Kamerlengo, 31. srpnja i 1. kolovoza, možete uhvatiti fantastični dvodnevni ples pod Mjesečinom Moondance festival.

Napokon su potvrđena sva velika imena, tako kao headlineri stižu Dave Clarke s plemićkom techno krvi u venama, koji nakon 25 godina karijere još stoji na samome vrhu, zatim nedvojbeno jedan od najboljih techno live actova Octave One, koji se proslavio hitom Black Water, a na festivalu promoviraju prvi album nakon 7 godina Burn It Down. Tu je i Saytek live kao predvodnik britanske scene koji pod naše nebo stupa prvi puta u svojoj plodonosnoj karijeri i naposljetku Analogue Cops live, talijanski dvojac koji trenutno prima poštu u gradu koji je rušenjem zida započeo novu eru u svjetskoj povijesti. Momci dolaze s militantnom verzijom podzemnog beata u kojem se simbiotski spajaju zvuci Detroita, Chicaga, Berlina i Velike Britanije.

Uz njih ovdje su još i Ivan Komlinović, Jan Kinčl Zero, Borut Cvajner, Cuisine Dub, Darko J, Edy C, Forest People, Galinac Galinac, Jake, Jock, Jolly Joke, Juri Paik, Hervie, Malesh, Marcellus, No Government, Okac, Pete Dux, Pero FullHouse, Pips, Silvio Hrabar, Speedy, Tome R i Yesh.

Sjajna vijest za sve one koji su čekali da im bankovni račun dopusti je da će rane ulaznice po cijeni od okrugle stotke kuna biti dostupne do 22. srpnja na prodajnim mjestima Tisak Media, Croatia Records, Dancing Bear, Smokvina Travel, Toto Travel i ostalim prodajnim mjestima sustava TicketShopa

Prvi dan Moondance festivala cijena dvodnevne ulaznice bit će 200 kn. Dnevne ulaznice za vrijeme festivala, dostupne samo na ulazu, biti će po cijeni od 120 kn.

Izvor:klubskascena.hr

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeZABAVAKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala