Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 05 Lipanj 2015 10:03

VIDEO: „Moondance Festival“ after movie

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Objavljen je „Moondance Festival“ after movie kao podsjetnik kako je to izgledalo 2014.

Ove godine 31. srpnja i 1. kolovoza, Trogir će ponovo postati središte elektroničke glazbe u Dalmaciji. U ambijentu srednjovjekovne kule Kamerlengo nastupit će više od 20 izvođača u dvije noći party programa, a među prvim imenima najavljen je Dave Clarke i Saytek!

Prošle godine je mnogim pravim partijanerima Moondance bio prvi izbor u velikoj festivalskoj ponudi. I nisu se razočarali. Moondance je prošle godine posjetilo više od 7000 partijanera u dvije festivalske večeri i uživalo u ritmovima omiljenih DJ-a na fantastičnoj lokaciji, na kojoj će, kao i prethodne dvije godine, nastupiti neki od najpoznatijih techno izvođača kao i legendi sa scene.

Jedan od najavljenih headlinera prve večeri je beskompromisni techno revolucionar Dave Clarke, o kojem ne treba previše pričati jer je svaki istinski ljubitelj techno zvuka morao čuti za ovoga velikana.

Novo izdanje festivala donosi novitet u drugoj festivalskoj večeri koja će biti usmjerena na live elektroniku pa je tako jedan od headlinera Saytek iz Londona, kome je ovo premijerni hrvatski nastup, i koji će uživo pokazati što sve njegove mašine mogu.

Osim noćnih događanja Moondance ove godine nudi i boat partije s popodnevnim izletima  do prekrasnih plaža Drvenika Velog i Drvenika Malog.

Rane ulaznice po cijeni od 99 kn u u prodaji su od danas, 18. svibnja, na prodajnim mjestima Tisak Media, Croatia Records, Dancing Bear, Smokvina Travel, Toto Travel i ostala prodajna mjesta sustava TicketShopa.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Lipanj 2015 09:10
HomeZABAVATROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala