Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 29 Travanj 2015 13:49

Trogir se vratio u srednji vijek

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Trogir se ponovo, po četvrti put za redom vratio u daleki srednji vijek.

Naime, u organizaciji Grada Trogira i Turističke zajednice grada Trogira  održava se  IV. SREDNJOVJEKOVNI SAJAM.Na sajmu sudjeluje 60 izlagača iz cijele Hrvatske, uz kulturno-umjetnička društva i udruge.

Kako je  rekao Mate Čaljkušić iz Upravnog odjela za EU fondove i gospodarski razvoj očekuje se velik broj posjetitelja sajma  koji ovih dana borave u Trogiru. Bogata povijest, legende i predivno očuvana gradska jezgra, zasigurno će još više pridonijeti cjelokupnom ugođaju sajma, ističe Čaljkušić.

Već prvog dana izlagači su iznimno zadovoljni posjetom svojih štandova i zanimanjem Trogirana i turista za njihove autohtone  proizvode.

Otvorenje Srednjovjekovnog festivala se očekuje u petak u 19 i 30 sati na Trgu Ivana Pavla II, a prethodi mu svečani mimohod kulturno-umjetničkih društava i udruga, nakon čega u 20 sati slijedi predstava „Katarina Sobota“ koju će u Kneževom dvoru izvesti Amatersko kazalište Trogir.

Inače, sva četiri dana koliko traje festival sudionike i posjetitelje sajma očekuje nezaboravan kulturno-umjetnički program.

Iz TZ Trogir poručuju kako se svi zainteresirani mogu prijaviti na radionice „Tkanje“ koje će se održavati 01. i 02. svibnja s početkom u 18 sati, u prostoru Turističke zajednice grada Trogira i na Trgu Ivana Pavla II , a vodit će ih Goranka Tomaš.  

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 30 Travanj 2015 07:09
HomeTROGIRPrijavite se na Sajam plodova jeseni IV. TROGIRSKU INTRADU Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala