Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 28 Travanj 2015 10:39

Održana tribina “Za bolji i ljepši Trogir”

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Trogirski ogranak HSLS-a organizirao je u Gradskoj vijećnici, 27. travnja,  tribinu pod nazivom “Za bolji i ljepši Trogir” . 

Nakon što je predsjednik ogranka  Duje Coce pozdravio nazočne među kojima su bili predsjednik županijskog ogranka HSLS-a Branko Radačić i zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović, osvrnuo se na problematiku u gradu Trogiru i okolici. Prvenstveno je istaknuo problematiku Vučjeg brda, a dotaknuo se i potrebe uređenja šetnica i plaža na području Trogira. 

Problem je i nepostojanje pitke vode na Drveniku Velikom i Malom, unatoč tome što smo u 21. stoljeću. 

Na tribini je izlagao i dr.Fedor Sentinella koji se posebno osvrnuo na socijalnu problematiku, a potom je o strategiji razvoja govorila splitska vijećnica Marijana Puljak, koja je naglasila da gradovi poput Splita i Trogira nemaju pravilnu strategiju razvoja već se sve, kako je rekla, radi stihijski. 

Jasminka Lemo iz Udruge nezaposlenih Splitsko-dalmatinske županije govorila je o problemu nezaposlenosti, dok je dr.sc. Nikola Buble kazao kako se izgubila kulturna baština grada i kako Trogir koji je poznat po kulturi i glazbi više nije isti grad. 

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 28 Travanj 2015 12:06
HomePOLITIKAOdržana tribina “Za bolji i ljepši Trogir” Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala